כתבו עלינו

הפיצרייה המשפחתית הזו מציעה פיצה עם בצק דק וקרנצ'י במיוחד ורוטב עגבניות מדויק. את החומרים הצוות מכין בכל בוקר, על פי מתכונים סודיים ומיוחדים, כך שהפיצות יוצאות מוקפדות ונפלאות. אנחנו אהבנו את פיצה ביאנקה דולצ'ה (56 ₪) עם מיקס מוצרלה, בטטה, זוקיני ואורגנו טרי או את פיצת הספייסי אנשובי (54 ₪) עם עגבניות, מוצרלה, פילה אנשובי ופלפל חריף. (גל וולוסקי, טיים אאוט 2017).

המון זמן חיכיתי שתפתח הפיצרייה ברחוב נורדאו בהרצליה. הפיצה שהרגע יצאה מהתנור, היתה עשויה מבצק דק וטעים. רוטב העגבניות הנהדר והגבינה שנמסה מעליו התחברו איתו היטב. הטעמים והאיכות של המשולש שאכלתי היו לגמרי לא רגילים. כמובן שדאגתי לפזר מעל המשולש אורגנו וצ'ילי שעשו לפיצה רק טוב. (אבישי כהן, עכבר העיר, 2006).

בתוכנית של אורלי וגיא, "מבחן הפיצות" בדקו האם יש הבדל בין פיצה העולה 15 ש"ח לבין פיצה העולה 60 ש"ח.
במבחן הטעימה, מלבד אורלי וגיא שטעמו מהפיצה, טעם גם השף הידוע מהמטבח האיטלקי מנה שטרום. כולם טעמו ודירגו את הפיצה שקיבלה את מירב הקולות – פיצה "גרליק" שסניפה נמצא בנ"צ בסביוני נצר ב"מרכזיה" והיא גם הפיצה היקרה ביותר שנבדקה. מחיר למגש הוא 67 ש"ח ותוספת 8 ש"ח.